office@feroplast.com 011/80 54 353
0 Prijava Registracija

FEROPLAST D.O.O.

Više o nama

O Feroplastu

FEROPLAST je formiran kao potpuno privatno, savremeno organizovano preduzeće još 1983. godine, sa vizijom da postane značajan proizvođač procesne opreme i opreme pod pritiskom.

FEROPLAST je u kratkom vremenu od svog osnivanja postao renomirani proizvođač, po obimu i kvalitetu, raznih komponenata i sklopova iz široke oblasti procesne i opreme pod pritiskom. Svi proizvodi zadovoljavaju najviše zahteve aktuelnih standarda i propisa, a visokim kvalitetom garantuju pouzdan rad u raznim, vrlo složenim radnim uslovima. Ovakvim načinom rada, FEROPLAST je postao proveren, pouzdan i poželjan partner za sve koji se bave procesima i termoenergetikom.

about-us-img
about-us-img

Kako smo napredovali?

FEROPLAST je usvojio sve principe dobre inženjerske prakse i zato je uspostavljen proces proizvodnje koji ostvaruje i održava konstantan nivo kvaliteta. Za ostvarivanje ovih principa, u proces proizvodnje je uvedena savremena tehnologija obrade na mašinama i kontrola procesa savremenim uređajima, kao i završna zaštita plastificiranjem.

FEROPLASTje želeo da svoje kupce potpuno upozna sa kvalitetom koji ostvaruje na svojim proizvodima. To se najbolje pokazuje kroz provereni Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001 i daljim redovnim proverama od strane ovlašćenog tela. Za ovu sertifikaciju, odabrano je renomirano međunarodno ovlašćeno telo TÜV Rheinland InterCert Kft.